21 July 2006

Kenapa?!

Kenapa Pussycat Dolls?
Kenapa INXS?
Kenapa tidak Search, Wings & Lefthanded?


10 comments:

Anonymous said...

sebab....tu ler...kerajaan kita nie ler mengagungkan artis luar

NBB said...

selera manusia berbeza..

makcikpokpek said...

sebab mereka ni buta seni, muzik, igt pussy cat dolls tu bagus ka? daripada minah enam ketol terdegik2 kat stage baik bg wings, search ehm soad ke kan. ehm..

thebckroomkl@yahoo.com.sg said...

oleh kerana anda bertanya, dengan bangga nya, mempersembahkan :

Bumiputra Rockers
(original line - up)
the backroom KL
9.00 malam
RM 30.00

amacam?? apa email brader agar dapat saya fwd kan flyers.

thebckroomkl@yahoo.com.my said...

ini email yang sebenar. sorry.

Nadia said...

dear backroom (??..hehe..sorry, tak tau nama anda..jgn marah ha..),
you can e-mail to us at:-

yatt - riadz74@yahoo.com
nadia - headbanger31@yahoo.com

mekasih. :-)

Anonymous said...

original line up sapa....joey,awang,yem bai,yem c & zainal ker...harun amik tempat yem c

sk8edge said...

kerajaan tak agung kan mereka..tapi syarikat muzik rakaman seperti EMI, BMG dan sebagainya yang nak promote supaya kaset dan cd mereka laris...promo la katakan..kerajaan hanya dpt wang dari mereka...adat la rasuah beb...kerajaan agungkan wang shj...muahahaha

aku poyo said...

kenapa?!

sebab band kite ni blagak sgt...!!!

kahkahkahkah.....

aku poyo said...

bisnes lah beb...
kalau band otai nak buat konset cakap ar...

tanya balik diri sendiri,
kenaper kiter tak bagus?

hahaha!!!