03 January 2007

SEARCH TARIK DIRI (III)

4 comments:

khys @ kamal said...

apasal kosong? tengah taip ke? :)

aku dah pun cancel tiket bas aku.

tiket konsert RM82 ni pula simpan jadi sejarah..

deaf_angel said...

Ko dari spore jugak eh?
kira burn je la tiket tu? konpem takde refund ke?
aku beli tiket kat holiday plaza tu hari...

khys @ kamal said...

aku dari utara la.. hehe. huru hara betul konsert ni... sorang member forum DNS kata, Spider (regular Jom Heboh band) ganti Search!

jgn refund dulu tiket tu, manalah tau..

Jumaat pagi kalau ada berita tergempar ke.. aku sempat lagi nak turun KL.. wait and see..

deaf_angel said...

masalah ialah aku susah nak dapat apa2 berita...
sumber berita cuma kena masuk blog2 cam gini atau dunia search nye porum..kalo takde internet abis..