28 February 2007

ROTTW Mac 2007

Yatt & Nadia menulis...
  • Cover story: Pop Shuvit
  • Lacuna: Rahsia "Stairway To Heaven"
  • Eksklusif: SYJ
Check it out!

8 comments:

pyan said...

Weeiiii... x nak buat ke cerita pasal kump Belantara?
Muzik diorg ni mmg beautiful ler, kecuali suara Zaid 'kurang chantek'...

Try ke sini: http://belantara.blogspot.com/

Nadia said...

mcm sempoi gak tu...nanti kitorang cek blog tu. mekacih encik pyan. ;-)

spectacularwave said...

assalamualaikum Nadia..

nice blog.. very informative for rockers...

kita ada questions nak tanya awak.. how shall I email you?

carvedijan said...

Baru lepas sambor ROTTW semalam...artikel korang berdua memang best!!!!!!

Eksklusif bersama SJY top notch le Yatt!! Aku dah terbayang macamana kalau "Projek Batu" korang release nanti. Sure gempak giler!!!!!

Stairway to Heaven........Nad, full credit untuk ko. Layan sungguh bila baca artikel sambil dengar lagu tu.

Aku belum sempat nak baca pasal Pop Shuvit aje. Tunggu le dua-tiga hari lagi.

Anyway, keep up you god work fella. You two ROCK!!!!!yeah

carvedijan said...

Anyway, keep up you god work fella. You two ROCK!!!!!yeah

Aik....!!!???? macamana boleh salah eja lak ni....dah jadi salah maksud lak

Anyway .....keep up your good work fella. You two ROCK!!!!!yeah

Nadia said...

spectacularwave,
waalaikumussalam. thanks. tapi ni pun my hubby & me takde masa nak update selalu sbb tersangat la bz. insya-allah, lepas ni, bila saya dah jadik surirumah sepenuh masa bulan depan, bleh la update. lgpun byk yg dah kitorang plan utk blog ni sebenonye.
pe pun, keep on rockin'! my e-mail:
headbanger31@yahoo.com
silverheadbanger@gmail.com

ijan,
waaaa...ko nampak tak lubang idung aku kembang setaman nih? hehehehe..mekacih encik. tang projek batu tu, insya-allah, akan siap jugak satu hari nanti.
jgn lupe haaa..next month lacuna: walk this way. pastu aku tulis pasal lagu-lagu the beatles kot, itupun sbb ada request dari readers. kalo ko nak request pub bleh gak. hehe. hmmm...cite pasal rottw mac ni kan, sebenonye aku pun tak tengok lagi this copy!! huwaaaaaaaaaaaaaaaaaa...;-(

pe pun, rockterusrock!

bentara said...

haaa... just to introduce satu revival... sape2 ingat KRENMAUT mag? Yang menggegarkan pada awal tahun 90an dulu... Sekarang sudah jadi blog daaaa.. hehehe... pi tengok kat krenmaut.blogspot.com

Nadia said...

bentara,
ye ke? heh...cayalah!...

p/s: anak teman panggil kren "krenmaut". haha...teman & yatt le ngajornye. haha.