14 July 2007

KONSERT: The Cure, Funeral For A Friend, Black Sabbath

THE CURE
Date: 1 August 2007
Time: 8pm
Venue: Singapore Indoor Stadium
Tickets: S$178 (RM404), S$148 (RM336), S$118 (RM268) and S$78 (RM177) - non-inclusive of booking fee
Contact: www.sistic.com.sg / (65) 6348-5555


FUNERAL FOR A FRIEND
Date: 8 September 2007
Time: 8pm
Venue: The Pavilion, Far East Square, Singapore
Tickets: S$75 (RM170, from now until 5 Aug), S$85 (RM193, after 5 Aug), S$95 (RM216, on the day of show)
Contact: www.lamcproductions.com @ www.myspace.com/lamcproductions @ (65) 6324-0764


BLACK SABBATH
Date: 27 October 2007
Venue: Fort Canning Park, Singapore
Tickets: S$110 (RM250, 25 June-31 Jul), S$125 (RM284, 1 Aug-26 Oct), S$150 (RM340, on the day of show) - all prices non-inclusive of booking fee and tax.
Contact: http://www.sistic.com.sg/cms/events/index.html?content=1065 @ http://www.lamcproductions.com
http://www.myspace.com/lamcproductions


**Kita kat Mesia ni "rock" dengan Michael Learns To Rock je lahhh..Huwaaaaaaaaa!!
(Btw, ada satu DJ SinarFM kata MLTR tu band rock. Dia main lagu tu dalam slot 'Arena Rock'!! Haha. Sad but true.)

4 comments:

TJ said...

ketandusan good foreign bands yang nak datang sini ... luckily aku dapat tengok Rainforest Music Festival kat Kuching last week ... really awesome.

Anyway, have u ever covered our own Aseana Percussions Unit?

Elly Rocker said...

oh oh? yatt dan nadia? UNDER ONE FLAG??? masih ingat pyan I.P.O.H zine? tukang fotostat U.O.F dulu? ada gambar terbaru dia di blog aku.. kecik rupenye dunia nih.. mesti pyan suke sgt kalau dpt berjumpa kamu berdua semula :)

Nadia said...

yesssss! CYBORG, YATT & moi..kami le crew UNDER ONE FLAG ituuu!!..hehehe..tapi yg sebenonye, yg handle bab2 fotostet tu sume encik cyborg. dia yg kenal pyan kot. kami berdua ni kuli cyborg je..hehehhe...anyway, welkam to our world elly rocker!;-)

Elly Rocker said...

oh oh? aku lupa.. kau masuk masa issue 3 bukan? si pyan itu atau nama dlm UOF #2 ialah faizal dari ipoh zine.. pasti yatt kenal dia. ara payung selamanya! hahahaah! aku rindu joe iskandar, warrior.. uhuk2..