10 August 2007

KONSERT: Rusty Blade & Lefthanded

Aku terjumpa flyer ni...Haha...tak sure betui ke tak...Kalau nak sure, pegi la Bukit Jalil 1 September nanti. Worait?


3 comments:

DEAN MALENKO said...

Salam...taknak review pasal MALAM EDAN bersama SEARCH kat PLANET HOLLYWOOD 9 SEPT 07 ni ke?...dah tak sabar ni...tiket dah beli,tinggal menghitung hari je lagi...

-dean malenko-

jajakukaku said...

assalamualaikum..

betul kate sis countess..
akhirnye..berbekalkan tiket paling murah..aku dapat gak layan konsert ni di "ROCK ZONE" tu...ha..ha..ha..

Nadia said...

dean malenko,
mintak maaf, kami tak dpt pegi gig search tu nanti. anyway, have fun!;-)

jajakukaku (adoii la..tergeliat lidahku ini en. jaja oii)
for full concert review & interview eksklusif bersama rusty blade, sile tunggu ROTTW akan datang. worait?
anyway, nice to meet you!;-)

p/s: kat rock zone tu ko berdiri ke, berbaring @ duduk2 sambil melunjurkan kaki? hehehheh...sedih bile mengingatkan crowd..uhuk..uhuukk..