12 February 2008

ROTTW - DIS/JAN 2008

Check this out!...Salah satu artikel di dalamnya adalah tentang RANCID yang bakal muncul dengan album baru diorang di tahun 366 ni (yeah! I like!!...). Untuk sesiapa yang gemor band punk ni, jom layan klip ni:-

"Salvation" - Rancid (Let's Go, 1994)

3 comments:

sgns said...

Dah beli dah majalah ni...

Sikit sangat cerita tentang XPDC... tapi ok jugaklah...
:)

gayour said...

trivia the four horsemen metallica telalu ringkas. yeah... tak cukup ruang atau tak banyak trivia terbaru pasal ramai dah tahu. adakah rick rubin yang bersama slayer selama ini akan ' menslayerkan ' sound metallica?

Nadia said...

sgns,
thanks for supporting the mag. satu hari nanti ada la cite panjang2 pasal xpdc kot?...heheh

gayour,
heheh...mmg pun. bila tulis, mcm panjang, alih2 bila dah publish, rupenye pendek je trivia itu..hehhehe..sorry ye? ada spesel request for LACUNA itu? habaq mai no. permintaan anda akan ditunaikan. ;-)