25 September 2006

VCD Zaman The Concert - Melayar Jiwa


VCD "Zaman The Concert" - "Melayar Jiwa"
(Konsert meraikan 35 tahun Ramli Sarip dalam industri muzik)
8 Julai 2005. Istana Budaya
Terbitan: Rasamusic Sdn Bhd / Warner Music Malaysia


Yaaa..VCD konsert Ramli Sarip "Zaman The Concert" yang diadakan dalam dua versi ("Melayar Jiwa" & "Rock Timur") pada 8-9 Julai 2005 sudah berada di pasaran. Tapi yang ini ialah rakaman konsert "Melayar Jiwa" yang diadakan pada 8 Julai. "Rock Timur" tak jual lagi (menurut sumber kitorang, lepas raya kot?). Anyway, selamat membeli & menonton!

p/s: Sementara tu, kepada sesiapa yang nak baca review konsert "Rock Timur", check out
Countess' Paradise City
(entry 11 Julai 2005)

1 comment:

clashead said...

aduh..vcd lagi..
nape la rakaman gambar bergerak kat malaysia ni tak dikeluarkan dalam format dvd?..
tak puasla tengok vcd..huuhuuu
nak wat camne..
beli jugak la..

erm..
korang tak review pasal album baru chobib ke?
ala..gitarist "ac di sini" tu..