14 November 2006

Nak baca pasal the Maiden lads?

9 comments:

aku poyo said...

eleh poyo...
hikhikhik!!!

kamal said...

baru beli semalam. lambatnyaaaa...

tapi! mana cite amir syj??

carvedijan said...

Antara sebab2 utama aku beli ROTTW issue November :

1. Pasal ternampak gambor pakcik2 Iron Maiden sebagai cover story.
2. Nak order GB issue yang lepas lepas
3. Saje nak memperabiskan RM6.00.
4. Nak pesan kat penulis cover story bulan ni suruh boss dia hidupkan balik majalah Guitar & Bass.
5.

Kutu-Kutu Rock said...

Kamal
SYJ? Err... ada problem skit la stori tu... heheh

Carvedijan
Thanks sbb beli. Errr... aku tak tau la whether si Rom tu nak kuarkan blk GB atau tak? Katanya nak buat, tp entah bila. Aku rasa dia takde writer nak buat GB tu...

watari_81 said...

Aku pon sokong klu gb ada balik... aku nk beli gak maybe ptg ni.

man tembok said...

Abg Rom tu suma dia nak buat... tapi payah le nak ikut feel dia je... Dia x nak kluorkan balik Rottworld ke? Heheh...

Kutu-Kutu Rock said...

Pyan aka Man Tembok
Hahaha... kalau dia kuarkan blk Rottworld, hang nak keje dgn dia balik ke? Hehehehe

inche' ahmad blitzenius nazri said...

man tembok,

saya sanggup melukis untuk rottworld. malas la nak mengadap komputer lama-lama.

Anonymous said...

Salam semua.
Saya orang baru.
Yes, first time aku beli majalah ni, slalu nampak kat kedai tapi tak pernah interested nak nengok tapi tu hari nampak Maiden je kat cover, terus beli. Bagus jugak, harga gini dapat paper quality baik, tulisan pun banyak, gambo pun banyak, tebal. Ni jenis majalah simpan, lagi dua tahun masih bleh belek2 edisi lama. Tak boring.
Nilai membeli - Great value for money.