17 November 2006

Siapa Dia?


Siapa Dia?...
;-)

13 comments:

anip said...

ni kirk hammet masa muda

kroul said...

mat sentul!

carvedijan said...

Ko ni Yatt, suke bebeno buat kuiz. Takde keroje ke.

OK lah...jawapannya

SAIFUL APEK!!!!!

ahh? tak betul?

OK apa kata...jawapannya

Allahyarham M.Zain (Labu)

laa....tak betul jugak ke?

OK..ini last quess...mesti betul punya....jawapannya

Pak Piee(Nana Tanjung)

carvedijan said...

OK ni jawapan yang paling betul punya ni. Kalau tak betul...maka aku bukan le peminat setia dia

JAWAPANNYA........

Dilahirkan pada 18 Nov 1962 di California. Endorsee terawal untuk guitar ESP. Menggunakan ESP KH-2 sebagai senjata utama setiap tour. Dan namanya

En. Kirk Hammett

En Jalaluddin Hassan:Muktamad?

Carvedijan :....ye muktamad En Jalaluddin Hassan

En Jalaluddin Hassan:Tahniah!!!! Anda berjaya meneka tapi tak dapat apa2 hadiah pun.

Carvedijan: Hampeh!!!!!!(menghalakan penumbuk kearah En Jalaluddin Hassan) Bedebuk...

En Jalaluddin Hassan:Adoi!!!!

clashead said...

sejak bila ko minat kat ku hamid ni ijan? bukan ke ko ni kipas susah mati daud mustain ke? ape can ESP..Gibson rule la..hehe.

carvedijan said...

Khir Hamid, Daud Mustain, Jusoh Nustad semua aku minat.. dalam erti kata lain melainkan mamat Mangosteen aje yang aku kureng.

Anonymous said...

kirk hammett = saiful apek

hehe..

Anonymous said...

ramli sarip la

man tembok said...

Yusof Haslam masa umur 18...heheh...

...$weE+ 666... said...

erm... ada iras-iras cam muka member aku, si ed. tapi rasa bukan kot. erm... pakcik ed la kot. ;p

ada hadiah ke ni?

Kutu-Kutu Rock said...

carvedijan,
teka-teki ni aku la yg post. hehehe..

anyway, ramai gak yg teka betui ye?.ok lah..oklah..the man is KIRK LEE HAMMETT..;-)

satu transformasi yg dasat..dari supernerd ke supergitarhero. bukan apa, aku tgh nak baca buku pasal metallica ni. terjumpe plak gambo klasik ni. nanti kalo ada masa, aku review la buku tu kat sini.bleh kite kongsi ilmu.
insya-allah.

-nadia-

Anonymous said...

Korang sumer pandai jawab teka-teki ekk.? Cuba masuk blog aku.. jawab teka-teki aku plak kalau terer.

Hehehe..

Anonymous said...

oleh sbb korang tak terror.. aku dah jawab siapa gerangan gadis misteri di blog aku tu. Sure terkejut brooke punya..