10 April 2007

SIL KHANNAZ Live @ Planet Hollywood

SIL KHANNAZ Live @ Planet Hollywood
(Special Guests: Ex-Sil Khannaz members - CD Naz,
Lan Bye, Tom Decibel, Din etc.)


Date: 28 April 2007 (Saturday)


Time: 3pm


RM25 (inclusive of soft drink)

4 comments:

...$weE+ 666... said...

pegi... mesti kena pegi! lama aku tak jejak planet, apatah lagi tengok silkhannaz 'berdiri antara panji-panji'... tak daya aku nak menolak spesel invitation by someone in the band. cewah! siap ada tujukan lagu utk aku plak tu... ni yg semangat ni! kau pegi tak countess+yatt? kalau pegi, jumpa di sanaaaaaa... insya Allah. aku bawak fenriz (permintaan ramai), korang bawak lah deena! hehehe...

bentara said...

tak dapat pigi... jauh sangat!

awangpurba said...

...

Pa'chik said...

budak yang main bass masa conception of madness deme tak ajak ke?