25 April 2008

SWEET CHARITY ROCKIN' BERSAMA BAPAK2 ROCK!


KONSERT HARI BAPA BERSAMA SWEET CHARITY

Tarikh & Masa: 14 Jun (8.30mlm) & 15 Jun (3ptg) 2008
Tempat: PWTC, KL
Tiket: RM103, RM153, RM203, RM253 & RM353

Untuk info, klik:

Axcess Tickets Sdn Bhd
Tel: 03-7711 5000
Axcess Tickets

Rasamusic Sdn Bhd
03-7784 4471

Yaaa! Apa tunggu lagi bapak-bapak rock semua?
Sementara tu, boleh la layan baca artikel ni, worait?

Sweet Charity Rai Bapa

6 comments:

deaf_angel said...

sorry tapi pendapat aku macam rip-off. Rata2, yang betul2 nak pegi semua man on the street yang datang nak nengok Sweet Charity bukan nak duduk kat meja bulat buat small talk ngan orang kiri kanan. Siak ah, top 10 Jelita ladies kat Mines bleh la aku duduk kat meja bulat. Dinner? Ni rock ke secretary's week? Hi tea? biar betik. Make it a rock show, turunkan harga by 30% or main tempat less classy tapi bleh tampung lagi ramai peminat yang bleh afford.

Aku most possibly cannot afford the tickets so aku a bit frustrated tak dapat pegi, tapi aku rasa bukan aku sorang. Tapi well, sapa yang pegi enjoy pasal ni show mesti tak bleh lupa nye.

Nadia said...

maybe cuz it's in the name of the commercialized nature of 'father's day'? haha. what to do huh? maybe those who grew up during the band's heydays can afford pricey tickets now. ye la sume dah jadik bapak2 budak kan? hehehe..

tp tu la masalah probnye mesia ni. takde la konsert2 band2 rock yg ok lagi dah di zaman yg penuh lanun ni. sumenye konsert yg tiketnya laaaaagi mahal, tapi ntah sape2lah yg dtg tuu...huuwaaaaa...

deaf_angel said...

majoriti parents pun aku tak rasa mampu. Mungkin minoriti yang well to do je bleh mampu. Tapi mungkin "fathers day" theme so ok la buat show duduk meja bulat. ( aku nengok seat arrangement, kalo ambik seat 100rm, kalo boleh gi depan alrite jugak kan? )
Hopefully ada another show untuk rakyat jelata.
yang iklas,
saya yang tak agak mampu nak pegi walau show lambat lagi.

buku35 said...

yat/KY kalo korang dapat cakap dgn vokalis dia cuba tanya lagu berita gempa. kenapa dia cedok lagu indon pas tu buboh nama dia yg cipta.
marah betol aku dekat 20 tahun aku kena tipu.

buku35 said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Yatt said...

"Aku most possibly cannot afford the tickets so aku a bit frustrated tak dapat pegi, tapi aku rasa bukan aku sorang. Tapi well, sapa yang pegi enjoy pasal ni show mesti tak bleh lupa nye."

Errr... Deaf, Megadeth ngan Sabbath kt Singapore yg berganda-ganda mahalnya boleh turun, takkan legend kita nk main cuma RM100 lebih tak leh afford kot. Hehehe...