16 May 2008

IMBASAN: WINGS @ JUARA LAGU 1989

Maaf, atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan, kitorang berdua tak dapat turun showcase Wings sempena anniversary diorang, baik Ahad ni ataupun Ahad depan. Huwaaaa!

Anyway, kepada yang pergi nanti, have fun!
Kepada yang tak pergi tu, apa kata kita imbas kembali antara detik-detik kegemilangan Wings satu ketika dulu...

Taman Rashidah Utama



Misteri Mimpi Syakilla




P/s: Macam nak runtuh aku tengok Black belasah dram dia! Haha! Sampai sekarang aku rasa Wings yang patut menang persembahan terbaik Juara Lagu '89, dan bukan Search. Huwaaa!

P/s lagi: Aku masih simpan lagi keratan-keratan akhbar/majalah yang berkaitan isu ni.

4 comments:

deaf_angel said...

aku nengok setlist kat blog zan ( bassist for hire ) tu aku punye la jeles...nampak cam best giler..

ni aku blum nengok review Ijan lagi...ahh..tak rela aku nak baca dah...

carvedijan said...

Nad,

Pasal biografi tu, aku ingat nak minta tolong korang berdua. Artikel yang ada kurang menolong. Anyway....malam tu JL89 memang Wings yang terbaik. Salah satu sebab kenapa aku respek dgn dorang.

rising dragon said...

Ahh..aku pon setuju tu. Actually, Wings mlm tu lebih power. Search menang pasal dia pakai orchestra biola agaknya..

Anw, ur blog nie power ah. Nanti me link kat my blog ok?

Nadia said...

deaf_angel,
aku lak akan jeles tahap dewa kalo wings buat kat stadium itu hari. haha.

ijan,
pe dia tu cik?

rising dragon,
aku ada artikel2 yg ada argument psl ni sume. nantilah, kalo ada scanner, aku taruk sini, worait? pe pun, mmg it was hard malam tu. search pun power gak sebenonye, ditokok pulak dgn aura isabella yg melampau tahap pendekar laut tu. ;-)