20 May 2008

MEMORABILIA: KASUT RASMI ROCKERS MALAYA


Haha! Amacam? Sempoi kan? Sebenarnya, aku pesan kasut Aliph yang sebijik macam yang ini daripada member aku yang memang rajin membuat 'misi' mencari memorabilia rock kapak. Member aku tu pun dikenali sebagai "Aliph" di kalangan geng-geng port kat Lagenda Rock Online. Katanya dia beli kasut ni di pekan Slim River, Perak. Apa pun, terima kasih la ye, Encik Aliph aka Jambeso! Wa caya sama lu! (Nanti teman amik kasut tu ye?)

Yang ni koleksi Aliph.

Yang ni pun.

Kata dia: "Letak sejuta pun teman tak juey (jual)!! Ekekekee..."

(All pixs by Aliph)

4 comments:

Elly Rocker said...

lawonye aliph hitam!!!!

agak2 kamu ade ke saiz beso? :(

Nadia said...

elly rocker,
ntah le wah oiii..haghuih ada gamoknye.

kid said...

gua pun ada satu...warna kuning..

ada lg ker jual kasut ni?..

btul ker kat slim river?..

witchunter said...

kasut ni patut masuk muzium ni....antara koleksi tetap zaman rock 80an dulu..masa aku kecik ingat kasut nike punya cawangan...heheheh