24 November 2008

GUNS RILIS 'CHINESE DEMOCRACY'

Susulan untuk entry yang ini.

Okeh, kompom sudah keluar haaa...Check GNR's Official Website.

9 comments:

carvedijan said...

lawa le pulak cover CD tu...

TJ said...

dah jumpa link ... sampai rumah jap lagi sambil makan pizza gua nak download, dah jumpa links sehari dua ni.

Abang Ben said...

kat ostolia dah beberapa hari keluar. Kurang kecoh. In fact tak kecoh pun. Yang kecoh, album baru Metallica dan AC/DC tempohari.

Aku belek CD GnR tu dan letak balik. Never was a fan and I guess never will.

Nadia said...
This comment has been removed by the author.
Nadia said...

ijan,
kaver lawo, tp isi belum tentu. hehe.ye la, terperam lama sgt.

TJ,
haha..download je lah.;-)

abang ben,
as for moi, kena kecoh sbb 10 tahun lepas aku penah tulis kat rottw psl album ni. kunun nak rilis sgt dah! rupe-rupenye kena tunggu bertahun-tahun baru kluar!! haha. kire mcm follow-up lah ni. anyway, ntah la. what's GNR without slash? axl pun dah tak sexy, so maybe aku berkira-kira jugak nak beli yg ori. heheheh...ye, aku sgt bias!:-P

anyway, metallica mmg mantap! AC/DC aku baru baca review org. diorg kata best. aku skang dok berkire nak beli cd bajak greatest hits lynyrd skynyrd je. (aku beli cd ori bands yg aku minat gile sahaja!).

carvedijan said...

Kekuatan GnR bukan pada Slash aje Nad oi....tapi pada Duff McKagan, Izzy Stradlin, dan Steven Adler jugak.

Aku masih takleh lagi sampai sekarang terima Matt Sorum, Dizzy Reed ngan 2nd gitaris dorang tu (sape nama ek...lupa dah) walaupun dorang yang menyedapkan show kat Tokyo dome tu...mungkin bagi aku oldskool gak yang sedap. Zaman AFD

deaf_angel said...

aku dengar samples dia..

aku suka..

very the pop. lain dari AFD ngan Lies.

TJ said...

Aku dah ada full album ... very gud quality, 320 kbps ... lagu ballad memang best, ni tengah layan kat ofis ... This I Love is a homage to Freddie Mercury ... Street Of Dream start macam piano Elton John.

Ada 1st 6 track kat blog aku ... tapi aku edit tajuk merapu sikit ... malam nanti aku upload the rest.

speedrider said...

kesimoulannya. BEST ke TAK? atau BEST KATAK?

kalau best aku nak beli