21 January 2009

BIOGRAFI AMY SEARCH

Khabarnya Amy Search sudahpun memulakan projek membuat buku biografinya sendiri. That's great news! Untuk cerita lanjut, klik link di bawah ni:

Harian Metro Online

Sudah tentu penulis-penulis dan team yang buat buku tu bukannya calang-calang orang. Good luck, my dear friends! You guys rockkkkkk! ;-) Jangan tak jadi, beb. Bak kata Sweet Charity : "Orang kampung semua dah tahuuuuuu." Hehe.

P/s: Btw, Projek Batu juga sedang berjalan lancar. Kepada sesiapa yang ingin menyumbangkan sebarang info/artikel/newspaper clippings etc, sila contact kitorang, wokeh?

"Something in The Way" :
-Nadia-

6 comments:

hf said...

...ok beb..
harap sukses bende ni sume..

memang takde la orang yang sanggup buat bende ni..
janji.
buat yang terbaik..

ape2 yang boleh tolong..
InsyAllah..aku tolong..

khys said...

good luck kepada Amy dan team Projek Batu. dah lama tunggu buku2 pasal pop culture/icon malaysia mcm ni...

eddie dewanaga said...

all the best, beb...!!

"..Stand up and be counted
For what you are about to receive
We are the dealers
We'll give you everything you need
Hail hail to the good times
'Cause rock has got the right of way
We ain't no legend, ain't no cause
We're just livin' for today

For those about to rock, we salute you
For those about to rock, we salute you...!!"



AC/DC (1981)

gayour said...

gua malas membaca, tapi mungkin akan menjadi rajin untuk membaca biografi ni nanti.

"...jeritan ekordian tua
merayap di udara
meniti di hati manusia
yang berjalan di kaki lima..."

Anonymous said...

projek batu?...best2...apsal x buat dokumentari je mcm metal journey? x pun singapore pun ada jgk film dokumentari tajuk mat rock...tapi saya x tgk lagi sebab x tau kt mana nk beli film dokumentari tu...buat la dua versi...satu dlm bentuk buku satu dlm bentuk DVD....mesti ramai yg x sabar menunggu...harap berjaya la projek ni....
-zam shah rizal-

witchunter said...

caya lah ....amy search buat biografi....harap dapat tahu kisah dia sebelum dia bergelar artis..