08 April 2009

SEARCH ROCKIN' DI AWAN BIRU

KONSERT PENGHARGAAN SEARCH DI AWAN BIRU
MEI
2hb - Tapak Ekspo Seberang Jaya, Pulau Pinang (Yeayyy!)
9hb - Stadium Tertutup MBJB, Johor Bahru
16hb - Staium Mini Jengka, Pahang
22hb - Stadium SultanIsmail Nasiruddin Shah, Kuala Terengganu, Terengganu
JUN
12hb - Kota Bharu, Kelantan
27hb - Kuching, Sarawak
JULAI
4hb - Miri, Sarawak
11hb - Sandakan, Sabah
18hb - Tawau, Sabah
OGOS
1hb - Kuala Lumpur
TIKET: RM35, 55 & 85 boleh didapati di semua cawangan Tiket Hotline http://www.tickethotline.com.my/ atau di tapak promosi berdekatan korang, atau telefon Talian Tiket Hotline @ 03-7725 1177 atau 03-7725 1166.

12 comments:

Silverian said...

Idak ke deme nak datang ke Perak aka Silver State?

speedrider said...

Yeayyy!!! jumpa anda di SEBERANG JAYAAAAAAAAAAAA~

fizahbelle said...

ni btl pny konsert ke??? xde drama2 cam dlu kan??? dh bley bli tiket ke??? nape x bley bukak pun website tiket 2???

eddie dewanaga said...

kawan2...

amy search pun dah start blogging...

pi tengok blog gua dan klik Amy Search kat side bar....

Search di Awan Biru said...

jom la gi reramai... !!! jumpak kat seberang jaya no...!!

Astherixx said...

Sesiapa yg hendak mendapatkan tiket awal bolehlah mendaptakan nya di Tesco Extra Seberang Jaya mulai 25/4/2009.Ticketonline ada buka booth kat sana.Harap maklum!

greect inc. said...

Yatt,
aku dengo KISS nak buat tour kat South East Asia.
bior bebeno!! jgn singgah spore lagi udah le. jemu dah asyik ke sana je dema ni.

MatRock said...

Jom layan konsert Lefthanded jgk !!! Konsert Rock Lefthanded Feat. Friends in Aid of Mercy Malaysia 30/05 Sabtu 3pm-11pm

speedrider said...

MERCHANDISE SEARCH turut dijual!!! Jangan lupa dapatkannya sekali!!!!

carvedijan said...

show kat alor star dah cancel.....refer kat amy punya blog.

speedrider said...

Bro yatt. jumpa esok. tanak pekena kopi dulu ka lepas konsert?

Soundcheck Seberang Jaya

saidz saedon said...

salam,bro,betul ka kt k.b 12 jun?