28 January 2008

SAH, CHOT @ KARL KEMBALI BERSAMA CROMOK - MIJI

SEPERTI yang ditulis di sini dan sini memang sahlah Karl aka Chot dah kembali bersama Cromok.

Dan, cerita ini disahkan oleh drummer, Miji ketika dihubungi, baru-baru ini.

"Selepas Hillary masuk Search balik, Chot setuju untuk kembali bersama Cromok. Kalau ada mana-mana show yang panggil Cromok, memang Chot lah yang akan main bersama aku dan Sam. Dia memang tak ada masalah," katanya.

Kata Miji, Cromok memang ada terima tawaran untuk bermain dalam konsert Sunburst Music Festival di KL yang dijadualkan pada Mac ini. Tapi belum confirm sebab tak ada black & white lagi.

Tunggulah. Katanya organizer akan adakan PC pada 29 Januari.

"Status Cromok sekarang ni kira ada dan tak adalah. Kontrak kami dengan EMI pun dah lama abis. Kalau pasal album baru, setakat ini memang tak adalah," kata Miji.

Kami cuba dapatkan komen Chot kenapa dia masuk balik Cromok, sebab katanya dulu dah 'cuci tangan' dan quit. Tunggu ya!

2 comments:

sgns said...

Yeahhhhh!!!!!
Berita yang paling ditunggu...
:)

Anonymous said...

good news. i love karl